~Bubbelbubbelbubbelbubbelbubbel~

Nu har jag precis kommit upp ur badet.
Jag hade sjukt mycket bubblor.
Och en N+tidning.

Det var det.
Tyvärr har jag ännu inte lyckats fånga det avslappnande med att bada, jag blir rastlös och uttråkad ganska snart trots att jag den här gången lyckades hålla mig kvar i vattnet i nästan (!) en timme. Men då tillhörde det att jag egentligen skulle ha gått upp tjugo minuter tidigare, men fastnade när jag insåg att mitt schampoo glänste i rosa och blev ett helt Förträffligt bubbel som gjorde att jag kunde resa mitt hur precis som jag ville.
Magiskt!

Dagarna flyter förbi, tröga och ganska händelselösa. Idag träffade jag Tobbe trots att han bor mil (!!) härifrån och jag har snällt blivit inbjuden till hans skola för att hälsa på och sova över. Förträffligt med andra ord.
Jag ska försöka locka över min storebror så att han kan hjälpa mig omformatera datorn (!!!) och hade tänkt baka någonting som man kan bjuda bakfulla människor och Min Andra Pojkvän (läs; Elinor) på. Jag är helt enkelt den perfekta flickvännen. Jag vet.

Dock är det någonting mer som saknas. Trots att jag alltid kan ringa folk när jag vill prata om lajv eller rollspel, så har större delen av min vänskapskrets försvunnit härifrån och det är nu det har börjat märkas mer och mer. De flesta är jag ändå vana vid att inte få träffa på en månad eller två, men en speciell gjorde att jag redan nästa dag satt med värkande hjärta.

Jag saknar att ha någon som är tillräckligt normal i min värld av frenetisk kreativitet, av konstnärliga ådror och av ren och skär galenskap. Jag saknar någon som fyller upp mina overklighetsbehov tillräckligt för att jag inte ska bli helt apatisk, men samtidigt håller mig tillbaka så jag inte helt dras med i det. Tro mig, det sker ganska ofta.

Jag saknar att ha någon att bjuda över för att äta någonting och att till maten bara se "någon film". Vilket betyder att man tio minuter senare sitter och storgrinar. Det är inte okay, men det är acceptabelt då vi är kvinnfolk som håller tyst om det - precis som en man.

Jag saknar till och med det onyttiga skvallret, då vi har så ofantligt Många att skvallra om och historier vi kan dra om och om igen utan att vi tröttnar - istället gör det oss bara mer frenetiska.



Men för att komma till punkt; Jag saknar Poems. Jag saknar min bästa vän. Jag saknar att inte ha henne nära, men att istället veta att någon annan får trivas med henne dag ut och dag in medan jag inte får någonting.

Rebecka

(jag saknar dig)



Nu ska jag dricka upp den extra feta mjölken vi har i kylen som går ut idag genom att göra jättestora muggar med varm oboy och vispad grädde on top, med bara lite kanel på. Samt bara försöka sluta tänka för en sekund eller två.


Yours truly

N

Water Nymph by Heather McCutcheon.


the rainbow princesses by malinmaskros

* by nyoroko

No matter how dark the night, somehow the sun rises once again and all shadows are chased away. by Rebecca Tabor Armstrong

priceless by simple effulgence (slowly catching up)






RSS 2.0